Join our community

Schrijf je in om als eerste te horen van onze aankomende collecties, exclusieve deals en speciale aanbiedingen!


  Add Your Heading Text Here

  Add Your Heading Text Here

  Add Your Heading Text Here

  designer tas
  Faye Parker Brady

  Handgemaakte kleurrijke tassen, door Faye Parker Brady.

  Handgemaakte kleurrijke tassen zijn nooit saai. Hier volgt een stuk tekst waar vaak handgemaakte kleurrijke tassen in voorkomen. 

  De tassen van Faye Parker Brady zijn handgemaakt en zijn erg kleurrijk. En nu maar aan veel tekst zien te komen, vanwege het meer succesvol aan de man brengen van tassen. Ten eerste omdat ons dat inzicht geeft in the vindbaarheid en ten tweede om een reden die ik even niet kan bedenken, maar wel veel tekst oplevert.

  Faye Parker Brady werkt vol overgave aan het maken van handgemaakte tassen, waarbij zij altijd ervoor zal kiezen om deze een kleurrijk uiterlijk te geven.

  Door middel van haar eigen bedrijf Bags by Faye, streeft Faye ernaar om een eigen stijl te presenteren, met de nadruk op kleurrijk.

  Faye Parker Brady

  Faye is altijd al creatief geweest en heeft in 2022 besloten oom zich toe te leggen op met de hand gemaakte artikelen. Het begint natuurlijk naar kijken van bestaande tassen en het vormen van een mening daarover. Wat maakt een tas mooi. Waarom zie je bij bestaande aanbieders zo vaak tassen die saai van kleurstelling zijn of juist te bling bling?
  Dat was een startpunt voor mevrouw Parker Brady om zelf de eerste stappen in ontwerpen te zetten. Dat bleek haar goed af te gaan en al snel ging ze in opdracht werken van zowel vrienden als familie. Bovendien voor collega’s.

  Handgemaakte kleurrijke tassen - Omdat het altijd meer kan zijn.

  Bij het maken van handgemaakte kleurrijke tassen komt veel kijken. Immers is het zo dat Faye Parker Brady veel tijd besteedt aan het uitzoeken van de beste materialen, waarbij vegan leer steeds vaker de keuze is.

  Tenslotte de vraag wat valt er nog meer over tassen valt te vertellen. Hadden we al verteld dat ze bij voorkeur kleurrijk zijn.

  Handgemaakte kleurrijke tassen
  Handgemaakte kleurrijke tassen

  INSTAGRAM

  Handgemaakte kleurrijke tassen
  Handgemaakte kleurrijke tassen